Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Ariston Genus Premium Evo HP 45 επίτοιχος λέβητας αερίου συμπύκνωσης

Κατασκευαστής: ARISTON
Κωδικός προϊόντος: 3581564
Διαθεσιμότητα: 2 - 3 Ημέρες
Βάρος: 0.00kg
Διαστάσεις: 0.00cm x 0.00cm x 0.00cm
MPN: 3581564

Τιμή με Φ.Π.Α.: 2,148.92€

  Ariston επίτοιχος λέβητας συμπύκνωσης Genus Premium HP Evo 45kW EU, μόνο θέρμανση, υψηλής ισχύος

- Με την τεχνολογία συμπύκνωσης, ο Genus Premium HP Evo μπορεί να εξοικονομήσει μέχρι 35%, στην κατανάλωση αερίου (ακόμη περισσότερη εξοικονόμηση χάρη στην αντλία δύο ταχυτήτων).

- Η λειτουργία «AUTO», μαζί με τη διεπαφή του σύστημα Sensys αποτρέπει τις διακυμάνσεις θερμοκρασίας και κατά συνέπεια εξασφαλίζει μειωμένη κατανάλωση.

- Προσφέρει την καλύτερη σχεδίαση στην κατηγορία του, χάρη στην ακριβή μελέτη των γραμμών, καθώς και το εξωτερικό του σχήμα.

- Η μεγάλη οθόνη LCD Dot Matrix Backlit, με κυλιόμενα εικονίδια, επιτρέπει την πολύ εύκολη πλοήγηση, τον πλήρη έλεγχο όλων των παραμέτρων και των συνθηκών εργασίας, καθώς και την αυτοδιάγνωση σφαλμάτων.

- Δίνει τη πλήρη δυνατότητα διαχείρισης του συστήματος: χάρη στο πρωτόκολλο επικοινωνίας bus bridgenet και τo Sensys, τη διεπαφή του συστήματος, μπορείτε να διαχειριστείτε εύκολα όλες τις συνιστώσες του συστήματος σας.

- Η νέα σειρά των λεβήτων HP σχεδιάστηκε για εγκατάσταση συστοιχίας γραμμής και συστοιχίας πλάτη με πλάτη.

- Η συμβατότητα με τα αξεσουάρ θερμορύθμισης και η λειτουργία AUTO αποφεύγουν τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και τις αιχμές, δίνοντας μια σταθερή θερμοκρασία για την μέγιστη θερμική άνεση.

- Ο λέβητας μπορεί να συνδεθεί εύκολα με μια τρίοδη βαλβίδα και έναν αισθητήρα δοχείου προκειμένου να επιτραπεί η παραγωγή η παραγωγή ζεστού νερού χρήσης, χάρη στη σύνδεση με έναν εξωτερικό κύλινδρο.

- Ο Genus Premium Evo HP κατασκευάζεται με τα καλύτερα διαθέσιμα υλικά: ο ανοξείδωτος χάλυβας, που χρησιμοποιείται στον πρωτεύων θερμικό εναλλάκτη εγγυάται υψηλή πιστότητα και πολύ μεγάλο κύκλο ζωής.

- Η πρόσθεση φίλτρου επιστροφής θέρμανσης εγγυάται την προστασία του λέβητα από συσσώρευση ακαθαρσιών του νερού.

- Η χρήση συστημάτων κατά του κολλήματος αποτρέπει από παγωνιά και συσσώρευση αλάτων όχι μόνο τον λέβητα αλλά και ολόκληρο το σύστημα.

- Ο ενσωματωμένος αισθητήρας χαμηλής πίεσης προστατεύει το λέβητα σε συνθήκες χαμηλής πίεσης νερού.

- Κλάση NOx5.

- Ονομαστική ισχύς 45kw kai άνω.