Το καλάθι αγορών σας είναι άδειο!

Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές μη ελαττωματικών προϊόντων.

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα μιας παραγγελίας εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας, συνοδευόμενα από την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς.

Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή πραγματοποιείται με ευθύνη του πελάτη και ο πελάτης επιβαρύνεται αποκλειστικά από τα έξοδα μεταφοράς. 

Δεκτά θα γίνονται μόνον όσα προϊόντα δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία (να συμφωνεί o σειριακός αριθμός της συσκευασίας με αυτή του μηχανήματος) στη διεύθυνση μας.

 

Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων.

Ο πελάτης δικαιούται, εντός των νομίμων χρονικών πλαισίων και ανεξάρτητα από το δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών εκ των διατάξεων του ν.2251/1994, να ασκήσει τα εκ του νόμου δικαιώματά του λόγω ελαττωματικότητας του προϊόντος, υποβάλλοντας απευθείας αίτημα στην e-gas.

Σε περίπτωση ελαττώματος, το οποίο προέρχεται από εργοστασιακό πρόβλημα κι όχι από κακή χρήση του προϊόντος, μπορείτε να επικοινωνείτε με την εταιρεία μας και να λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες και αναγκαίες βοηθητικές κατευθύνσεις και πληροφορίες.

Εφόσον ένα προϊόν δηλωθεί ως ελαττωματικό από τον πελάτη, η e-gas επιφυλάσσεται ρητώς για την άμεση προτροπή επικοινωνίας με τους αρμόδιους τεχνικούς της εκάστοτε εταιρείας με σκοπό τη διάγνωση του προϊόντος ως ελαττωματικού.

Αποκλείεται η εκχώρηση ή μεταβίβαση δικαιωμάτων αναφορικά με την ελαττωματικότητα των προϊόντων.